”Jag hoppas verkligen att den kommer i mångas händer. Jag har precis läst ut din fina bok. Det var en fin läsupplevelse och jag hade svårt att lägga ifrån mig boken för att få lite sömn. Din bok är en sådan bok som man funderar på efteråt, som lämnar kvar en känsla av att man varit med om någonting, eller att man drömt. (…) Och hela bokens format, den är så vacker och härlig att hålla i!”

 

”Jag blev under läsningen allt mer fascinerad av huvudpersonerna, som är som du säger ”osynliga” och aldrig finns med i vanliga böcker. Som blommar upp när någon verkligen ser dem, även när det som här sker av misstag och på ett egentligen negativt sätt. Och naturligtvis ännu mer när de blir sedda som dem de är och – lite – mer varaktigt. (…) Det får mig att bli lite mer uppmärksam på de ”osynliga” i min omgivning och försöka se dem. Bland dem jag rör mig är de nog ganska vanliga.”

 

”Det var verkligen en bra och intressant och välskriven bok.”

 

”Vilken fin bok du skrivit. Men också väldigt sorglig, och tänkvärd. Fina personbeskrivningar. Och genialt detta med pappersbåtarna. Ja, det gäller att ta vara. På livet.”

 

”En finstämd och lågmäld berättelse som lyfter fram människor som befinner sig i periferin, de där som väljer att inte stå och skrika i händelsernas centrum utan lever livet lite mer lågröstat och reflekterande. Boken får mig att fundera över utanförskap och innanförskap, över sociala normer och tvångströjor, att vara extrovert eller introvert. Även efter att jag läst klart går jag vidare i de existentiella tankebanor som berättelsen väckt upp.”

 

”Otroligt fin berättelse, som var lite sorgligare än jag trott och just det gör att den stannar kvar lite extra.”

 

”Jag läste den klart igår och njöt. Berättelsen är sorglig men också väldigt vacker.”

 

”Din bok Pappersbåtar står nu i hyllan av redan lästa böcker som starkt rekommenderas. Den är så stark och tärande på många sätt och oändligt vacker.”

cropped-omslagsbild21.jpg

 

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close